Schattenzakken

Met de schattenzakken van ZakkieZ geeft u uw kind een uniek en origineel cadeau

‘Een zakje vol schatten’, zo ervaren kinderen de rijk gevulde zoekzakken van ZakkieZ. Deze zakjes – ook wel bekend als i-spy-bags – worden naar wens gevuld op kleur of op thema. Ze inspireren het kind om de verschillende vormen en materialen te zoeken en te voelen. De natuurlijke nieuwsgierigheid van een kind zorgt ervoor dat ze steeds opnieuw op zoek gaan naar de verschillende voorwerpen.

griezelzak rood

De schattenzakken zijn makkelijk mee te nemen, behoeven geen batterijen ;-) , ideaal voor in de auto, in de wachtkamer en op al die andere momenten dat uw kind (en u) behoefte heeft aan uitdaging.

De zakjes zijn gemaakt van zeer sterke parachutestof in verschillende kleuren en hebben een afmeting van 25 cm bij 25 cm. De naden –ook rond het plastic venster – zijn drie keer doorgestikt. De zakjes zijn gevuld met granulaatkorrels en daardoor bestand tegen vocht. De ZakkieZ zijn wasbaar op 60 graden en kunnen in de droger. Wij bieden garantie op het stikwerk.
Het venster van de schattenzakjes kan tegen een kleine meerprijs voorzien worden van extra dik plastic. Dit kan in het speciaal onderwijs soms wenselijk zijn.