Cijferzakken

cijferzakSpelenderwijs leren rekenen

Met de cijferzakken van ZakkieZ wordt leren rekenen leuk! Laat uw kind spelenderwijs kennis maken met de cijfers 0 tot en met 9 door ze te laten zien op de foto, door ze – al dan niet met gesloten ogen te laten voelen – en door ze te benoemen. Is uw kind al toe aan meer uitdaging:

  • Laat uw kind een cijfer zoeken en zoek daarna de dobbelsteen in het zakje.
  • Welk teken is zichtbaar? De – of de +? Zoek daarna nog een cijfer en je hebt een optel- of aftreksom.
  • Zijn de eenheden te makkelijk geworden, ga dan verder met tientallen, honderdtallen enzovoorts.

Uw kind zal in het Zakkie vinden waar het naar op zoek is.  En natuurlijk leent het zich uitstekend om er een wedstrijdje van te maken. De cijferzakken zijn makkelijk mee te nemen, behoeven geen batterijen ;-) , ideaal voor in de auto, in de wachtkamer en op al die andere momenten dat uw kind (en u) behoefte heeft aan uitdaging . Met cijferzakjes van ZakkieZ kunnen kinderen van groep 1, 2 en 3 zelfontdekkend leren rekenen.

De zakjes zijn gemaakt van zeer sterke parachutestof in verschillende kleuren en hebben een afmeting van 25 cm bij 25 cm. De naden –ook rond het plastic venster – zijn drie keer doorgestikt. De zakjes zijn gevuld met granulaatkorrels en daardoor bestand tegen vocht. De ZakkieZ zijn wasbaar op 60 graden en kunnen in de droger. Wij bieden garantie op het stikwerk.
Het venster van de cijferzakjes kan tegen een kleine meerprijs voorzien worden van extra dik plastic. Dit kan in het speciaal onderwijs soms wenselijk zijn.